Detail van een evenement:
Falun Gong: Gratis lessen Qigong - Gent (aantal hits: 1019)
Soort Sport / Recreatie
Geen flyer beschikbaar!
Datum 25/09/2016 tot 24/09/2017
Programma Falun Dafa, ook Falun Gong genaamd, is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. De hoofd principes van Falun Dafa worden in hun totaliteit uitgelegd in het boek Zhuan Falun, geschreven door de stichter van Falun Dafa, Dhr. Li Hongzhi. Ook essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondagmorgen van 10u30 tot 12u00 terecht in het Citadelpark te Gent. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Contactpersoon Matthias Slaats: 0495/531.317 - matthias.slaats@telenet.be
Tijdstip Van 10u30 tot 12u00
Inkomprijs Gratis
Locatie / Adres Citadelpark Koning Leopold II-laan Gent
Provincie Oost-Vlaanderen
Extra informatie
URL (www-adres) http://nl.falundafa.org/index.html
E-mail matthias.slaats@telenet.be
Telefoon voor meer informatie 0495/531.317
   
Ter info: rechtstreekse link naar deze pagina http://www.uitgaansweb.be/email_ev.asp?idnr=9145
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina.
Evenement verwijderen: Geef unieke code: