Detail van een evenement:
Falun Dafa: Koning Albertpark Antwerpen - Gratis lessen! - Antwerpen (aantal hits: 1103)
Soort Sport / Recreatie
Geen flyer beschikbaar!
Datum 02/10/2016 tot 01/10/2017
Programma Falun Dafa is een oude cultivatiewijze voor de verfijning van lichaam en geest. Het kent lichamelijke oefeningen met langzame vloeiende bewegingen en meditatie. Centraal in de beoefening van Falun Dafa staat het bestuderen en cultiveren van de principes waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

Falun Dafa is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. De hoofd principes van Falun Dafa worden in hun totaliteit uitgelegd in het boek Zhuan Falun, en in de tekst voor beginners, Falun Gong, allebei geschreven door de stichter van Falun Dafa, Dhr. Li Hongzhi. Ook essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke eerste en derde zondag van de maand vanaf 10u30 terecht in het Koning Albertpark te Antwerpen. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info: Filip Delanoy: filip_d@fldf.be - 0486/973 506
Tijdstip Van 10u30 tot 12u00
Inkomprijs Gratis
Locatie / Adres Koning Albertpark Koningin Elisabethlei Antwerpen
Provincie Antwerpen
Extra informatie OPGELET! Ook elke 2de en 4de zaterdag van de maand in het Vrijbroekpark te Mechelen!
URL (www-adres) http://nl.falundafa.org/index.html
E-mail filip_d@fldf.be
Telefoon voor meer informatie 0486/973.506
   
Ter info: rechtstreekse link naar deze pagina http://www.uitgaansweb.be/email_ev.asp?idnr=9143
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina.
Evenement verwijderen: Geef unieke code: