Detail van een evenement:
Falun Dafa: Donatuspark Leuven - Gratis lessen - Leuven (aantal hits: 1021)
Soort Sport / Recreatie
Geen flyer beschikbaar!
Datum 25/09/2016 tot 24/09/2017
Programma Falun Dafa is een oefenmethode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. De hoofd principes van Falun Dafa worden in hun totaliteit uitgelegd in het boek Zhuan Falun, en in de tekst voor beginners, Falun Gong, allebei geschreven door de stichter van Falun Dafa, Dhr. Li Hongzhi. Ook essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie, die je snel en gemakkelijk kan leren op eender welke van de duizenden oefenplaatsen over de wereld. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag van 10u30 tot 12u00 terecht in het Donatuspark te Leuven. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info: Chaorong: 0487/280.724 of chaorong@fldf.be
Tijdstip Van 10u30 tot 12u00
Inkomprijs Gratis
Locatie / Adres Sint-Donatuspark, Tiensestraat, 3000 Leuven
Provincie Brabant
Extra informatie
URL (www-adres) http://nl.falundafa.org/index.html
E-mail chaorong@fldf.be
Telefoon voor meer informatie 0487/280.724
   
Ter info: rechtstreekse link naar deze pagina http://www.uitgaansweb.be/email_ev.asp?idnr=9142
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina.
Evenement verwijderen: Geef unieke code: