Detail van een evenement:
Falun Dafa (Meditatie): Elke zondag in Luik - Luik (aantal hits: 1019)
Soort Sport / Recreatie
Geen flyer beschikbaar!
Datum 25/09/2016 tot 24/09/2017
Programma Falun Dafa is een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Falun Dafa werd in 1992, als traditionele Chinese cultivatiemethode voor verbetering van het lichamelijke en geestelijke welzijn, in China openbaar gemaakt door Dhr. Li Hongzhi. Vandaag wordt het beoefend door miljoenen mensen in meer dan 70 landen.

Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie om het lichaam te energetiseren.

Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondagmorgen van 10u tot 11u30 terecht in Parc De La Boverie te Luik. Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Contactpersoon Nico Bijnens: nick@fldf.be of 0473 858 809
Tijdstip Van 10u tot 11u30
Inkomprijs Gratis
Locatie / Adres Parc De La Boverie, Rue du Parc 1-20, 4000 Luik
Provincie Luik
Extra informatie
URL (www-adres) http://nl.falundafa.org/contact_belgie.html
E-mail karin_claes@hotmail.com
Telefoon voor meer informatie 0473/858.809
   
Ter info: rechtstreekse link naar deze pagina http://www.uitgaansweb.be/email_ev.asp?idnr=9141
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina.
Evenement verwijderen: Geef unieke code: