Detail van een evenement:
Falun Gong: Gratis lessen Qigong - Sint-Truiden (aantal hits: 1023)
Soort Sport / Recreatie
Geen flyer beschikbaar!
Datum 24/09/2016 tot 23/09/2017
Programma Falun Dafa is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie. Wij noemen het een cultivatiewijze of cultivatiepraktijk: "cultivatie" verwijst naar de verbetering van iemands geest en hart door de nauwgezette studie van de universele principes gebaseerd op waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid; "praktijk" betekent het doen van oefeningen en meditatie.

Het is een krachtige methode en heeft een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht aan miljoenen mensen overal ter wereld. Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden.

Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie. Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdagvoormiddag vanaf 09u00 terecht in het Stadspark van Sint-Truiden (nabij de ingang aan de St-Trudostraat). Iedereen is hartelijk welkom om mee te doen!

Voor meer info: Johan Bijnens 0473/457.924 of johan.bijnens@telenet.be
Tijdstip van 09u00 tot 10u30
Inkomprijs Gratis
Locatie / Adres Stadspark, St-Trudostraat, Sint-Truiden
Provincie Limburg
Extra informatie
URL (www-adres) http://nl.falundafa.org/index.html
E-mail karin_claes@hotmail.com
Telefoon voor meer informatie 0473/457.924
   
Ter info: rechtstreekse link naar deze pagina http://www.uitgaansweb.be/email_ev.asp?idnr=9140
Klik hier om terug te keren naar de hoofdpagina.
Evenement verwijderen: Geef unieke code: